Gastbloggers gezocht

Ben jij ook zo dol op babies, peuters en kinderen? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar creatievelingen die voor ons willen gastbloggen over babies, peuters, kinderen en opvoeding.

Dit mag over allerlei verschillende onderwerpen zijn, maar ook over je eigen ervaring als ouder.

Is het altijd al jouw droom geweest om gastblogger te worden of wil je gewoon eens bekijken wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

 • 1

  Vergroten van je bereik en zichtbaarheid

 • 2

  Delen van je kennis en ervaringen zorgt voor autoriteit

 • 3

  Flexibiliteit en (bijna) geen verplichtingen

De voorwaarden voor gastblogger worden

Om kwaliteit te waarborgen, hebben we enkele simpele regels opgesteld waaraan al onze gastbloggers zich moeten houden:

 • Artikelen moeten informatief zijn en de lezer voorzien van nuttige kennis of inzichten. Vermijd commerciële inhoud of promotiemateriaal.
 • Artikelen moeten worden geschreven in een stijl die overeenkomt met de toon en aanpak van onze website, of mogen daar niet te veel van afwijken.
 • Zorg ervoor dat je artikel vrij is van spelfouten en een correcte zinsopbouw heeft.
 • Originele content is vereist; plagiaat is niet toegestaan. Zorg ervoor dat alle bronnen correct worden geciteerd.
 • Inhoud moet relevant zijn voor onze doelgroep en passen binnen de thema’s en onderwerpen van onze website.
 • Zorg ervoor dat alle feiten en data in het artikel accuraat zijn en onderbouwd kunnen worden.
 • Maak gebruik van duidelijke, beknopte taal en vermijd jargon, tenzij het voor de lezers bekend is. Gebruik tussenkopjes, opsommingen en paragrafen om de tekst toegankelijk te maken.
 • Zorg ervoor dat je inhoud respectvol is en inclusiviteit bevordert, zonder discriminatie of vooringenomenheid te tonen.
 • Committeer je aan een regelmatige bijdrage, bijvoorbeeld minimaal één artikel per maand.

De voordelen van gastblogs

Gastbloggen biedt talrijke voordelen, zowel voor persoonlijke als professionele groei in online marketing. Door te schrijven voor een platform met gemiddeld 25.000 bezoekers per maand, krijg je de kans om jezelf en je kanalen te promoten. Deze online exposure kan leiden tot een groter publiek voor jouw blog. eigen website of social media kanalen. Daarnaast is gastbloggen een uitstekende manier om je ervaringen, kennis en passies te delen met een breed en divers publiek. Het geeft je een platform om je stem te laten horen en kan een bevredigende manier zijn om je ideeën en inzichten te delen.

Verder is er geen verplichting; je kunt op elk moment beginnen en stoppen, wat je de flexibiliteit geeft om te schrijven wanneer het jou uitkomt. Hierdoor is gastbloggen een flexibele en lonende ervaring die kan bijdragen aan zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Wat krijg je van ons?

Een van de voordelen van gastbloggen is dat je links naar je website krijgt. Wanneer je regelmatig een gastblog schrijft, zal dit aantal al snel oplopen waardoor de SEO kracht van jouw website zal toenemen. Iedereen die vast blogs voor ons krijgt een eigen profiel met daar in een do-follow backlinks naar zijn eigen website of blog. Dit “profiel” wordt bij elk artikel weergegeven.

Gastbloggers gezocht, meld je snel aan!

Dus, vind je het leuk om te schrijven en wil jij jouw naamsbekendheid vergroten en meer traffic naar jouw website en social media profiel krijgen? Meld je dan snel aan als gastblogger en begin met het schrijven van jouw eerste blog. Stuur een mailtje via het contactformulier met daarin jouw motivatie en laten we samen van start gaan en groeien!